training La Roche 11/5

 

uitpakken en starten

uitpakken en starten

Zaterdag 10/5 was een drukke dag. In de voormiddag was ik actief in de zaak en in de namiddag vervulde ik een aantal activiteiten als schepen, 2 jubelarissen, bezoek aan het feestweekend 15 jarig bestaan dienstencentrum. Achteraf heb ik onze Hans nog in actie kunnen zien bij de Dalo in Lommel waar hij deelnam aan o.a. de 1000m. Ook een bezoekje aan het turnfeest de Eik zat er nog net in waarbij ons Karen samen met haar vriendinnen een optreden gaf.  Super!

regenjassen aantrekken en terug afdalen

regenjassen aantrekken en terug afdalen

Nog even naar de zaak en eens thuis me even opfrissen en een bezoek aan het bal van Marino Keulen onze lijsttrekker van het Vlaams Parlement in Lanaken. Om 24.00 uur terug in Lommel met een bezoek aan het Burgemeesterspark met Deejays of the world. Een organisatie door Futura vzw die zich al jaren inzet voor menslievende doelen en die we met de zaak graag al jaren steunen. Eens thuis om 2 uur heb ik nog even kunnen genieten van een korte nacht.

op de trappers en op de foto voor de sponsor :-)

op de trappers en op de foto voor de sponsor :-)

Om 8 uur gepakt en gezakt richting La Roche samen met 5 moedige wielertoeristen!!  In Roche en Ardenne hebben we toch wat kunnen klimmen tussen de regenbuien :-)  2* 7km, 2*3km en 1*2km, telkens vanuit het dal van La Roche! dezelfde afstand als de beklimming van de Ventoux (maar dan zonder de afdalingspauzes!!)

Om 16.30 terug thuis en om 18.00 uur hebben we samen er nog een leuke Moederdag van gemaakt.

Tevreden na een doorgedreven trainingsdag !

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather