Start jij straks je #pop-upstore in #Lommel ?

Start jij straks je  #pop-upstore in #Lommel ?

Start jij straks je #pop-upstore in #Lommel ?

Razendsnel en drastisch. Woorden die het best de huidige veranderingen in de de sector van de detailhandel omschrijven. De strijd om de consument is hard. Het immense aanbod aan mogelijkheden om te schoppen maakt klanten vandaag veeleisender dan ooit. Handelaars , maar ook steden en gemeenten, moeten mee evolueren met die klanten en inspelen op actuele trends en ontwikkelingen en open staan voor innovaties.

De pop-upstore is een uitstekend voorbeeld van zo’n innovatie, die aantoont dat alles verandert in detailhandel, een winkel die om uiteenlopende redenen soms maar enkele dagen open is.  En het nieuwe winkelconcept blijkt inderdaad meer te zijn dan een hype.

Startende ondernemers zien het als een uitgelezen tool om vandaag  zonder al te veel risico af te toetsen of er een markt is voor hun producten. Voor de steeds populairder wordende webwinkels is het een manier om tijdelijk persoonlijk in contact te treden met hun klanten.

Aan de (startende) ondernemer : Heb je een idee om te starten met een Pop-up store in #Lommel? Bv. met meer dan  1.100.000 overnachtingen in #Lommel heb je alle kansen om je produkt of merk onder de aandacht te brengen.  Heb je een idee rond een artikel dat nog niet verkocht of een dienst dat nog niet aangeboden wordt in Lommel, stuur me gerust een mailtje. Met twee of drie of … weten we meer om je hier in Lommel te introduceren.

Aan de pandeigenaar : Heb je een pand dat leegstaat en dat je wil verhuren voor een aantal dagen en weken geef me een seintje. Er zijn tegenwoordig heel wat online pop-upplatformen waar je je pand kan aanbieden. bv.  http://popthisplace.com http://spacified.com

Of maak een afspraak met je makelaar om dit concept te bespreken. Een shopsharing pop-upstore is ook een vorm die je samen met je makelaar kan uitwerken. zie bv. www.atelierpistolet.be
In plaats van een handelshuurovereenkomst af te sluiten, werk je met een bezetting ter bede waarbij je de vrijheid hebt om termijnen van dagen of weken van “bezetting” af te spreken.  Geef gerust een seintje, als je vragen of bedenkingen hebt.

Aan de consument : Heb je  producten of diensten die nog niet in Lommel worden aangeboden en die je graag in het assortiment van de bestaande winkels ziet opgenomen.

Ik kijk uit naar jullie (re)acties !  mail : Geert.Jansen@Lommel.be  tel. 0495/997056

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather