Samen maken we Lommel, met een sterk team.

IMG_6289

lijstduwer (31) lijst 8 voor3920lommel

Dit jaar maak ik voor het 12de jaar op rij deel uit van het Lommelse schepencollege.  Met veel passie zet ik me elke dag in voor de Lommelse gemeenschap.
De eerste 6 jaren als schepen van onderwijs, nieuwe technologieën, middenstand, horeca, markten en grondbeleid.  Deze  legislatuur doe ik dit als schepen van openbare werken, nutsvoorzieningen, middenstand, horeca, markten en kermissen.

Als het (f)iets meer mag zijn! wil jij onze lijst optimaal steunen, stem dan op al onze kandidaten

Als actieve en passieve fietsliefhebber heb ik met de ambassadrice van Bosland Yvonne Ejikenduyn met zorg de #fietsroute3920 samengesteld ‘Als het (f)iets meer mag zijn’ .

De afgelopen twaalf jaar hebben we een aantal mooie dingen mogen realiseren die het beeld en leven in Lommel veranderd hebben en die de volgende jaren nog tot uiting gaan komen.  www.GeertJansen.be/fietsroute3920 Zowel binnen als buiten het politiek spel wil ik iets opbouwen in plaats van zaken te kelderen.  Het is dan ook belangrijk om over de partijgrenzen heen  voor onze Lommelaars te werken.

 

Met de lijst ‘voor3920Lommel’ presenteren we onze inwoners een enthousiaste ploeg, met maar liefst 24 nieuwkomers in de politiek. Met veel goesting ga ik dit platform met ca. de helft open vld’ers en de helft onafhankelijken Plus  met mijn ervaring ondersteunen.

logo openvld plus

IMG_6287

lijstduwer (31) lijst 8 voor3920lommel

Als de Lommelaar voor ons kiest, koester ik de ambitie om met passie en gedrevenheid  mijn werk voort te zetten.
Samen met de andere kandidaten wil ik met uw steun een mooi verkiezingsresultaat neerzetten op 14 oktober.

Geert Jansen
schepen van openbare werken, nutsleidingen en lokale economie (open vld Lommel)
lijstduwer  voor3920lommel

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather