Over Geert

VLD080812_361In 2000 zette ik mijn eerste stappen in de politiek. Een zitje in het beheerscomité van het OCMW was de start. Vanuit de oppositie werkte ik mee aan het welzijn van Lommel, dat o.a. investeerde in een nieuw woon- en zorgcentrum Kapittelhof.

Als gewezen schepen van Onderwijs 2007-2012  heb ik de dienst Onderwijs opgestart. Samen met de integratiedienst is er sindsdien een werkgroep ontstaan die om de 2 maanden vergaderen met de directies van alle onderwijsnetten in Lommel. Hierdoor wordt het onderwijs gericht ondersteund. Eén van de uitdagingen in Lommel en Limburg naar de toekomst toe is om het onderwijs nog meer te laten samenwerken met het bedrijfsleven.

Ook als schepen van lokale economie 2007-2012 richtte ik de adviesraad met de ondernemers op. Samen met de handelsverenigingen en Toerisme Lommel worden er in goed overleg heel wat handelsbevorderende acties ondernomen.

IMG_6287

Lijstduwer plaats 31 op lijst 8 voor3920lommel op 14 oktober 2018

In 2012 trok ik de lijst voor Open Vld in Lommel en sindsdien bekleed ik opnieuw een uitvoerend mandaat. Ook in mijn 2de legislatuur zet ik als schepen, bevoegd voor openbare werken, nutsvoorzieningen, centrummanagement, markten en kermissen, mijn schouders onder Lommel.

_INK1115Naast het uitgebreid takenpakket als schepen in Lommel bestuur ik mee het De Bever nv, een groot- en kleinhandel in verf en decoratie.

Als schepen van de stad Lommel en medebestuurder van De Bever nv ervaar ik elke dag wat er leeft in onze samenleving, langs overheidszijde en op de werkvloer.  Om op het terrein vooruitgang te boeken moeten er doordacht knopen doorgehakt worden en daar ga ik voor.

kinderen

°16/12/1973. Samen met Mieke Verhoeven heb ik twee schattige kinderen, Karen en Hans. In mijn vrije tijd fiets ik in het Beverteam. Verder geniet ik van de hobby’s van mijn kinderen.

Studies :
Economische Wetenschappen O.L.V.-instituut (nu Wico)
graduaat bedrijfsmanagement aan het Hoger Handel- en Taleninstituut in Genk (nu Khlim)

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather