25 mei 2014: waarom kom ik op en wat kan je van mij verwachten?

Onze lijsttrekker Marino Keulen overhaalde me om de toekomstvisie van Open Vld uit te dragen.  Als schepen van de stad Lommel en medebestuurder van De Bever nv ervaar ik elke dag wat er leeft in onze samenleving, langs overheidszijde en op de werkvloer. Om op het terrein vooruitgang te boeken moeten er knopen doorgehakt worden.

Graag steun ik onze lijsttrekker Marino Keulen en maak ik me sterk dat hij zich inzet voor thema’s waar ik  de volgende jaren verder vooruitgang in willen boeken.

1. Veiligheid door gedeelde verantwoordelijkheid
2. Investeren in bakstenen moet beloond worden
3. In het algemeen een gunstig en rustig fiscaal klimaat
4. Duurzame bruggen bouwen tussen ondernemingen en onderwijs
5. Ruimte creëren voor wie initiatief neemt

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather